Verzenden

Als je iets bestelt, wil je dit natuurlijk het liefst direct kunnen dragen. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 21:45 uur bestelt, versturen wij dezelfde dag en ontvang je je pakketje vrijwel zeker (>98%) de volgende dag in Nederland (ook op zaterdag) en België. Levering naar Duitsland duurt 1 werkdag langer. Op bestellingen die je plaatst na 21:45 uur, in het weekend en op feestdagen moet je ietsje langer wachten. Deze worden de eerstvolgende werkdag door ons verstuurd.
Op de dag van verzending ontvang je een verzendbevestiging met de track and trace code van je pakket.

We verzenden met DHL (België BPost/DHL).
Bezorging:
*             Nederland en België: >98% zeker de volgende dag.
*             Duitsland: >98% zeker  2e dag na verzending.
*             Overige landen: 3-5 werkdagen na verzending.


Service DHL (België BPost)
Wij verzenden altijd met “Handtekening Voor ontvangst”. Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger het pakket bij je aanbiedt, dan zal DHL (België BPost) het pakketje afleveren bij één van je buren of op een afhaalpunt. Wil je niet dat je pakket wordt afgegeven bij je buren als je niet thuis bent? Kies dan voor de optie "niet bij buren afleveren". DHL (België BPost) zal het dan afgeven bij een afhaalpunt in de buurt en een code verstrekken waarmee je kunt zien op welk afhaalpunt je pakket wordt bezorgd. Het is ook mogelijk om met die code te kiezen om je pakket opnieuw thuis te laten bezorgen of een ander afhaalpunt te kiezen, dat kan tot 23:59 uur.

Je kunt er ook voor kiezen de bestelling rechtstreeks naar een afhaalpunt te laten versturen. Het pakket zal dan op het door je gekozen afhaalpunt worden bezorgd (keuze uit ruim 2.700 afhaallocaties in Nederland, 2.500 in België en 28.000 in Duitsland). Zodra je bestelling daar beschikbaar is ontvang je een e-mail. Je bestelling blijft 7 dagen voor je beschikbaar op de afhaallocatie. 


Kosten
Verzekerd verzenden is gratis voor je bij bestellingen vanaf €99 binnen Nederland, naar België en Duitsland. Voor bestellingen onder de €99 berekenen wij een bijdrage van €4,95 (NL) respectievelijk €6,95 (DE & BE).

De tarieven voor verzending inclusief verzekering vind je in de tabel hieronder.
 

Country Shipping incl. Insurance
Netherlands FREE with DHL(orders ≥€99) otherwise € 4,95
this also applies for all pick up locations 
Belgium FREE with Bpost/DHL(orders ≥€99) otherwise €6,95
this also applies for all pick up locations 
Germany FREE with DHL(orders ≥€99) otherwise €6,95
this also applies for all pick up locations 
Austria € 12,95*
Denmark € 12,95*
Finland € 19,95*
France € 12,95*
Italy € 12,95*
Luxembourg € 12,95*
Portugal € 19,95*
Spain € 19,95*
Sweden € 12,95*
Countries not mentioned No shipping possible

Voor afgelegen gebieden geldt een toeslag.