Betalen bij OrangeBag.nl

Betalen

* Vanuit Nederland kun je betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Mastercard en VISA
* Vanuit Duitsland kun je betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Sofort Überweisung, Mastercard en VISA
* Vanuit overige landen kun je betalen met Mastercard, VISA en Sofort Überweisung (DE, AT en CH) 
(Klik hier voor de lijst van banken die bij Sofort Überweisung aangesloten zijn)

Veilig betalen
Alle betalingen lopen via de beveiligde internetkassa Pay. Daadwerkelijke betaling gebeurt in de beveiligde omgeving van Pay. Dit betekent dat je betalingsgegevens niet aan Orangebag.nl of anderen doorgeeft, maar enkel aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Pay. Je gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Orangebag.nl worden gelezen of worden achterhaald.

iDeal, gratis 
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABNAMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je via iDeal bij Orangebag betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen

Credit card, gratis (achterafbetaling)
Wij accepteren credit cards van Mastercard en VISA.  Je credit card wordt pas na levering daadwerkelijk belast. 

Sofort Überweisung, gratis (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
Als je geen Nederlandse bankrekening hebt is het ook mogelijk om gebruik te maken van Sofort Überweisung. Met Sofort Überweisung is het mogelijk te betalen via SofortÜberweisung van Payment Network AG naast de creditcard mogelijkheden die wij aanbieden.

Met Sofort Überweisung kan je via het elektronisch betalingssysteem van je eigen bank de betaling afronden. Alle transacties via deze methode gebeuren in beveiligde en vertrouwde servers. 

Overige landen
Voor overige landen is het alleen mogelijk om de betaling via iDeal, Bancontact/Mister Cash en creditcard af te wikkelen (Mastercard en Visa).