7 januari 2016

TRENDREPORT SS16

Vandaag hebben we een speciaal trendreport op de blog staan met een aantal grote trends die je aankomend seizoen veel zal gaan zien. 

Geo Pastels is een van de trends die je veel gaat zien. Pastelkleuren zijn altijd al hip geweest in de lente, en met name vorige herfst/winter zagen we deze trend ook al veel. Alleen nu worden de pastelkleuren gecombineerd met geometrische prints. 

De term ''less is more'' is zeker van toepassing bij deze trend. Ook bij deze trend word gebruik gemaakt van geometrische vormen en prints, alleen dan in de kleuren zwart, wit en grijs. Denk bijvoorbeeld aan items met het bekende streepje. 

De derde trend die we veel op de straat zullen gaan zien is Transparant. Transparante items zijn vaak wat moelijker te combineren omdat ze natuurlijk doorschijnen. Je wilt er tenslotte wel netjes bij lopen. Zorg voor een mooie subitiele bh of bralette van bijvoorbeeld Love Stories Intimates of Bjorn Borg die je onder een transparante top kunt dragen.

De Ultra Violet trend is een bijzondere trend die zich onderscheid van de rest van de trends. Door de felle en heldere kleuren val je direct op. Als je je outfit begint met een rustige basis en combineert met één van deze items, dan heb je een mooie eyecatcher waar je mee opvalt. 

 

Credits: Pinterest

Wacht op reacties…