10 augustus 2013

Tineke's Photo Diary 4 t/m 10 augustus

Wat een heerlijk begin van de week! Een uitnodiging ontvangen van Twan en Sanne, van de merken Day Birger & Mikkelsen, Hunkydory, Bellerose en Ruby Tuesday voor een "small gathering" op zondagavond. De uitnodiging alleen was al veelbelovend:

Knap dat de sfeer op locatie in het Lobster House in Amsterdam nét zo mooi was als op de uitnodiging. De "small gathering" bleken twee lange tafels voor in totaal 100 vrienden te zijn: 

En na een heerlijk diner met z'n allen in twee sloepen die klaar lagen aan de kade voor een waanzinnige tocht door de grachten van Amsterdam: 

Geen vervelende start van de week dus. Nu heb ik sowieso niet echt een vervelende baan. Ik kom werkelijk op de meest inspirerende plekken. Zoals de showroom van Stills (nieuw bij Orangebag komend seizoen). De showroom ligt naast het atelier waar de patronen van alle items uit de collectie hangen. Daar kan ik echt van genieten!:

Of wat dacht je van de showroom van Bellerose? Ik was uitgenodigd de collectie dit keer op het hoofdkantoor in Brussel in te kopen:

Woensdag hadden we hoog bezoek op kantoor! De allereerste "Orangebag-Baby" kwam samen met haar moeder Annabel op bezoek. Wat een schatje! Ik mocht haar even knuffelen! 

Deze week onder andere de collectie van Baum und Pferdgarten ingekocht. Wat word ik daar toch altijd blij van! Nog even geduld, het is de Spring collectie 2014. Moeilijk, want ik werd er erg hebberig van: 

Vrijdag een té leuke kidsshoot gepland met onze OrangeBand! Het thema van alle kidsshoots dit seizoen. De kinderen vonden de instrumenten helemaal leuk!

Wacht op reacties…