15 september 2016

THE BLOUSE

Blouses zijn het perfecte item om je look compleet te maken! Met dit kledingstuk zit je altijd goed, of je het nu draagt met een mooie jeans of een klassieke kokerrok, het kan altijd!

The Bow

Om net even een grappige twist aan een blouse te geven, zien we steeds meer blouses in combinatie met een strik. Dit detail zorgt voor een chique uitstraling en maakt je look meteen classy!

Checkered

Ben je meer van de klassieke stijl? Veel bloggers laten je zien dat een checkered blouse zich prima leent voor elke outfit!Denim

Een denim blouse mag niet aan jouw garderobe ontbreken! Denim is voor elke gelegenheid en een tijdloze trend. Je kunt de jeans blouse gemakkelijk op talloze manieren combineren!Flowers

Bloemen: ze maken ieder seizoen weer een comeback in het modebeeld en ontwerpers hebben er nog geen genoeg van! Ook nu mag je met opvallende flower prints de bloemetjes buiten zetten!

Striped

De items met streepjes zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu, maar dit seizoen komt daar een kleine twist in. Niet de horizontale, maar de verticale strepen zijn aan de beurt. Keep it simple!

Wacht op reacties…