16 juli 2013

STOCKHOLM HOTSPOTS

Stockholm: de plek om helemaal op te gaan in de Scandinavische mode en levensstijl. Hou je van lekker eten en shoppen, dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens onze laatste trip naar Stockholm hebben we een aantal leuke tips voor je verzameld. Veel plezier ermee!& Other Stories
. Biblioteksgatan 11
Hou je van een minimalistische stijl en ben je super nieuwsgierig naar deze gloednieuwe winkel, dan is een bezoekje zeker waard. De collectie van & Other Stories bestaan vooral uit strakke designs met weinig prints. Ook de sieraden, tassen en schoenenlijn mag er ook wezen. De kwaliteit van de kleding is niet heel geweldig, vind ik. Aan de andere kant is de accessoirelijn echt de moeite waard.

Joe & The Juice, Hamngatan 31
Tijdens het shoppen moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden en dat kan perfect bij Joe & The Juice die in de Scandinavische landen een bekend begrip is. Mannen, die net zo goed model zouden kunnen zijn, maken de lekkerste sapjes en gezonde lunch terwijl jij je voetjes even laat rusten.

Needy & Gready, Krukmakargatan 24
Dit is een must-go wanneer je houdt van onafhankelijke labels en de bekende grote ketens wilt vermijden. Labels zoals Isabel Marant, Jil Sander en Dagmar worden hier verkocht in een rustige boetiek waar kwaliteit en persoonlijkheid van groot belang is. Perfect plek om een modesouvenir uit Stockholm mee te nemen.

Papercut, Krukmakargatan 24
Een boekenfanaat? Ga dan zeker langs bij Papercut want daar zal je hart nog sneller gaan kloppen. Mijn favoriet waren de inspirerende fotografie boeken over mode en interieur. Ik baal nog steeds dat ik er niet eentje heb meegenomen.


 

Wacht op reacties…