25 juni 2013

REACT NOW by Ruby Tuesday for Orangebabies

- 25 June, 2013 -

We zijn erg blij dat Orangebag.nl één van de twee online webshops is die het fantastische project van Ruby Tuesday voor Orange Babies, REACT NOW, steunt en de toffe T-shirts verkoopt. De gehele opbrengst van de T-shirts gaat naar de projecten van Orange Babies in de strijd tegen HIV in Afrika. Een leuk kledingstuk dragen en ook nog eens een goed doel steunen – beter kan het niet!

Vele bekende en/of inspirerende mensen hebben zich belangeloos eigenzinnig laten fotograferen door Paul Bellaart waaronder Vogue hoofdredactrice Karin Swerink, presentratrice Lieke van Lexmond, ontwerper Erik Frenken, modejournaliste Fiona Hering en nog vele anderen. Hieruit zijn prachtige portretten uitgekomen die zo aan de muur kunnen en een lust voor het oog zijn.

De print op het T-shirt is ontworpen door de Deense Kamilla Byriel en in totaal zijn er maar 5.000 gemaakt, echt een gelimiteerd editie dus. Ben jij al helemaal om? De shirts zijn er in een heren, dames en een kids uitvoering en voor de volwassen is de prijs €39,95 en voor de kinderen €29,95.

Wij zeggen: REACT NOW en steun dit fantastische goede doel!Wacht op reacties…