2 oktober 2014

Paris Fashion Week

Afgelopen weekend ben ik met mijn "fashion" vriendin Yente van de prachtige winkel YOTH naar Parijs vertrokken voor Paris Fashion Week. Wauw! Werkelijk overal op straat zie je de meest verrassende outfits en stijlvolle looks. Geweldig om te zien en enorm inspirerend. Ik heb een aantal toppers verzameld en guess what? Allemaal te shoppen bij Orangebag.nl

Prints, prints, prints! Gecombineerd met elkaar, Overall prints, Animal prints, kortom alle prints zijn dit seizoen goed vertegenwoordigd!

Ik ben zelf een groot fan van Ton sur Ton. Helemaal in love met deze outfit!

Black on Black blijft ieder seizoen een trend! Hoera voor deze tijdloze topper!

Een trend die ik ook veel heb gespot is de Tartan (ruitjes) trend. En je mag ze dus ook allemaal met elkaar combineren en mixen! 

De two-tone fake fur coat van Maison Scotch is een hot item! Dit fashion-week model rockt hem met een contrasterende jurk en goede accessoires.

Ook de sneakers van New Balance zijn nog steeds goed vertegenwoordigd bij menig fashionista. Een tijdloze gymp :) 

Verder hebben we natuurlijk ook veel dingen bezocht, heerlijk gegeten en genoten van het zonnige weer in Parijs. Hier een kleine terugblik.

Ik heb mijn ogen weer uitgekeken bij warenhuis Merci!


Traditionele trappenscene met Yente , en Jikke en Sara van Pomandere op de trappen van La Bourse.

Zo'n leuke winkel Le Labo in le Marais, daar kun je je eigen geur kiezen en dan worden de ingrediënten ter plekke voor je gemixt!

 

 

 

Wacht op reacties…