27 november 2015

Orangebag.nl voor het zesde jaar op rij FD Gazelle

Ook dit jaar is online fashion store Orangebag.nl FD Gazelle en behoort daarmee voor het zesde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een kers op de (verjaardags)taart voor de webshop die dit jaar haar 10-jarig jubileum viert.

Award
Het is dit jaar voor de twaalfde keer dat Het Financieele Dagblad de Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium voor het ontvangen van deze award is een onafgebroken groei van ten minste 20% over een periode van twee jaar. Orangebag.nl eindigt dit jaar op een trotse 29e positie in de categorie “middelgroot” (omzet tot EUR 30 mln.) in de provincie Noord-Brabant.

Knap staaltje ondernemen
Orangebag.nl is 10 jaar geleden ontstaan op een zolderkamer en uitgegroeid tot een succesvolle online fashion shop met een bedrijfsruimte van 1.700 m², 25 fulltime medewerkers en een miljoenenomzet. Wat volgens oprichter en eigenaar Tineke Sluiter het geheim is van dit succes? “We hebben online shoppen persoonlijk gemaakt door iedere klant de aandacht en service te geven zoals je die in een boetiek verwacht. Daarmee onderscheiden we ons.” Vanaf de eerste dag gaat er geen bestelling de deur uit zonder een handgeschreven kaartje met gepersonaliseerde boodschap, en dat is niet vanzelfsprekend als je inmiddels meer dan 300.000 pakketjes hebt verstuurd.

Uniek merkenaanbod
Naast de persoonlijke service speelt het merkenportfolio, met ruim 120 labels voor het hele gezin, een grote rol in het succesverhaal van Orangebag.nl. Gevestigde namen én jonge modelabels worden moeiteloos gecombineerd met bijzondere sieraden- en lingeriecollecties en sinds kort ook verzorgingsproducten. Hierdoor biedt de online boetiek haar klanten niet alleen een uniek aanbod, maar ook een totaalbeleving die steeds weer blijft verrassen.
Tineke: “Ondanks dat we de award al meerdere keren hebben gewonnen, blijft het een heel mooi compliment waar we trots op zijn. We bestaan dit jaar 10 jaar en het feit dat we nog altijd hard groeien, maakt dit jubileum extra feestelijk!”

bron: http://www.emerce.nl/wire/orangebagnl-zesde-jaar-rij-fd-gazelle

Wacht op reacties…