23 september 2015

Orangebag.nl 10 years

Orangebag.nl bestaat 10 jaar, ze zijn voorbij gevlogen!
Vanaf de allereerste bestelling kreeg je van mij een handgeschreven kaartje. Gewoon, om je te bedanken voor je bestelling, maar vooral voor het vertrouwen in mij en Orangebag. Want wat was ik blij toen de eerste bestellingen binnenkwamen!
Nu 10 jaar later krijg je nog steeds een kaartje van ons. Ons, want Orangebag is uitgegroeid tot een heus bedrijf met maar liefst 25 lieve en hardwerkende vrouwen.

Wie jarig is trakteert!
We hebben al meer dan 300.000 (!) kaartjes geschreven. Zou jij er nu één voor ons willen schrijven om Orangebag.nl te feliciteren met haar 10e verjaardag? Met je kaart maak je kans op één van de vele prachtige prijzen die we de komende weken onder alle inzendingen gaan verloten. 

Heb je wat besteld en heb je een retourzending, doe dan je kaartje daarbij. Als dat niet zo is (is niet erg hoor ;-)), stuur dan je kaart naar onderstaand adres. Vergeet niet je naam en emailadres te vermelden. Mocht je één van de winnaars zijn dan krijg je daarover persoonlijk bericht. Ook zullen wij via onze Facebook pagina elke week de winnaars en prijzen* bekend maken. We geven o.a. voor meer dan EUR 5.000 shoptegoed cadeau.

Verras ons, we kijken er naar uit!

Liefs en succes!
 

Tineke en Team Orangebag

Orangebag.nl - Postbus 234 - 5460 AE Veghel

De actie loopt t/m 30 november 2015 en je mag zo vaak meedoen als je wilt.* We verloten o.a. meer dan EUR 5.000 shoptegoed van Humanoid, Scotch and Soda, Drykorn, French Connection, Graumann, American Outffitters, La Fee Maraboutee, Ivylee Copenhagen, Rollie en Woden. Tassen van Shabbies, Ganni, Patrizia Pepe, French Connection, Samsoe & Samsoe. Sjaals van Becksondergaard, Heleen van Berkel en Twin-Set. 

Wacht op reacties…