9 juni 2016

GEEN DOEKJES OM WINDEN

De halsdoek, of ook wel de neckerchief genoemd, zien we tegenwoordig steeds meer in het straatbeeld verschijnen. Een typisch ‘’seventies item’’ waarmee je je outfit helemaal af kunt maken.

Deze kleine sjaals heb je in veel verschillende kleuren en er is dus vaak voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een kleurrijk sjaaltje om meer kleur aan je outfit toe te voegen. Je hoeft dit fashionable item niet alleen om je nek te dragen. Wij gaan je vandaag op de blog laten zien op welke manieren je de neckerchief kunt combineren met je outfit!

 

Hoe draag je deze?

De meest bekende manier is natuurlijk door deze om je hals te knopen. Je kunt ‘m ook subtiel om je arm knopen zoals op de afbeelding hieronder. Zorg er dan wel voor dat je niet een té grote sjaal pakt. Door je broek als een riem of om je tas zijn nog andere manieren hoe je ‘m kunt stylen.

Bij welke outfit past een sjaaltje?

Eigenlijk kun je iedere basic outfit afmaken met een sjaaltje, dat geeft net een beetje extra’s. Wel opletten dat het niet vloekt met de kleuren die je draagt in je kleding. En áls het iets te veel wordt, kun je het sjaaltje natuurlijk op de andere manieren combineren in je outfit.

Blouse: Closed | Halsdoek: Becksondergaard | Riem: Liebeskind | Broek: Drykorn | Ketting: Anna + Nina

 

Becksondergaard Light Berry scarf

Becksondergaard: Classic Navy scarf

 

Credits: Pinterest

Wacht op reacties…