4 augustus 2016

DE PERFECTE JURK

We hebben tot nu toe al zoveel leuke jurkjes binnengekregen dat we deze graag met jullie willen delen. Bijna alle vormen en kleuren kom je tegen in onze collectie. Je vakantiejurkje of de ultieme partydress? Wij hebben het voor je! 

De blouse jurk is perfect voor iedere gelegenheid. Aangezien hij best wel casual is kun je 'm ook leuk combineren met een pump en een mooie clutch. Als je iets meer taille wil creëren, kun je gebruik maken van een mooie tailleriem zoals wij hierboven bij Baum und Pferdgarten gedaan hebben.

 

Het A-lijn jurkje is de perfect jurk als je je taille wilt showen. Deze jurkjes zijn vaak de ultieme partydresses en kom je tegen in mooie kleuren en prints. Bijvoorbeeld de rechtse van Ted Baker. Pump eronder een een mooie clutch and your ready to go!

 

De maxi-jurk zie je vooral in de zomer op het strand verschijnen maar je kunt hem ook dragen voor een chique gelegenheid. Deze van Samsoe & Samsoe heeft echt een perfecte open rug met kant.

 

De long sleeve jurk is perfect voor de iets koelere dagen, zoals in het najaar, maar deze heb je ook in veel soorten. Je kunt bijvoorbeeld voor de off-shoulder variant gaan en deze met een leuke sneaker combineren. 

 

De sweater dress is ideaal voor een koele zomeravond of een lazy Sunday. Het zit comfortabel en je styled deze makkelijk af met een sneaker en een jasje of vest. En het leuke is dat je deze in de winter ook kunt dragen met een legging of broek eronder.

 

De turtleneck dress zit veel in de najaar- en wintercollecties. Niet alleen heerlijk warm voor de koude herft- en winterdagen die ons te wachten staan over een aantal maanden, maar ook super stylish. Ga je voor de jurk met de bloemenprint? Dan heb je ook nog de Japanse print trend te pakken!

 

Wacht op reacties…