* * 1000 van maximaal 1000 karakters resterend
* * * Verplichte velden  
Bedankt!

Wat leuk altijd die geschreven kaart bij mijn bestelling. Ik ben weer superblij met mijn bestelling! Bedankt!!

Saskia
Zeker de moeite waard!

Beste Tineke en Marleen ,wat een genot om op jullie site te winkelen. De kleding is perfect en alles word zo snel bezorgd, netjes verpakt en zo'n aardige kaart erbij. Zeker de moeite waard om terug te komen bij jullie. Groeten lex

Lex
dochter superblij gemaakt!!

supermooie witte sneakers vandaag geleverd voor mijn dochter!!meer dan goedgekeurd!!!dankje voor de vlotte levering.Heidi

heidi
Jullie zijn een dankjewel waard

Dag orangebag.nl,
Aangezien jullie waarschijnlijk niet vaak genoeg een bedank mailtje krijgen wou ik dit toch graag doen. Aangezien ik jullie dag nog beter wil laten maken zoals jullie bij mij deden 😃.

Want nooit ben ik zo gelukkig geweest met een pakketje! Niet alleen door jullie snelle service, prachtige producten maar ook door het ongelofelijke leuk berichtje wat ik bij mijn bestelling heb gekregen.

Daarom een welverdiende dankjewel aan Tineke en Juultje voor jullie lief berichtje bij mijn bestelling. Ook een dikke proficiat aan de rest van het orangebagteam om jullie klanten met zoveel "liefde" te helpen.

Jullie zijn een topteam waar ik zeker nog meer zal bij bestellen!

Nog een fijn weekend gewenst.

Elyne
Mooie zending

Ik was op zoek naar een leuke trui, met net dat tikje speciaals eraan - voor mijn 7-jarige zoon die een hekel heeft aan winkelen. Voor mij liever 1 leuk, degelijk stuk, dan 5 items van 13 in een dozijn. Ik heb bij jullie een schitterend online adres gevonden. Leuk dat je op de site ook wat info krijgt over het feit of merk al dan niet ruim valt ander is het gokken en spullen terugsturen - hoe efficiënt het ook georganiseerd is - probeer ik te vermijden.

Kathy
Guestbook

Thank you for being in your guestbook. Anne

Anne Habighorst
Special thanks

Hello, I love to order by you. Special thanks for the personally written lines in every package. They are package artists. Thank you and a good new year 2017.

Anne
Beste Orangebag

Dank voor jullie persoonlijke touch, de oorbellen van Wouters & Hendrix zijn erg goed in de smaak gevallen bij vrouw lief. Groet, Joris

Joris
LEUK

HALLO, IK VIND JULLIE WEBSITE SUPER LEUK!!!

Fenne
Super service!

Hallo Diede en Nicolette, Mijn complimenten voor de geweldige service! Groetjes Harrie

Harrie
Uitstekend!

Hoi Tineke en Anne,

Complimenten voor de persoonlijke touch bij de bestelling, doen jullie erg leuk zo met een handgeschreven kaartje! Mijn vriendin had de trui te heet gewassen vandaar dat ik 'm nogmaals heb besteld, maar alles bevalt uitstekend, dank voor jullie aanbod en service!

Groetjes

Gert Jan
Een echte eye-catcher!

Beste Tineke en Anne, Ik kon mijn mooie Mercer's pas vandaag aanpassen, ze zijn inderdaad heel mooi!!! Ik heb er echt heel blij mee ze zijn een echte eye-catcher! Weer ontzettend bedankt voor het handgeschreven kaart, dat is klantvriendelijk en maakt het wat persoonlijker! Nog een fijne dag beiden! Hartelijke groet,

Mickey