Zoektips

Registreer je met je naam en e-mailadres als member bij " Members Only", dan kun je als eerste onze nieuwste aanvullingen zien. Deze zijn de eerste 3 dagen alleen te zien voor Orangebag.nl members. Onze vaste klanten en bezoekers zijn voor ons bijzonder en speciaal en dat willen wij op deze manier laten merken.
Orangebag.nl members krijgen hierdoor de gelegenheid als eerste de nieuwste aanvullingen te bestellen.

Bij Orangebag.nl maken we onderscheid tussen brands en basics:

Brands
Brands staat voor kwalitatieve trendy labels: "gezien in de bladen, bij ons te vinden". 
Vanuit onze home-pagina kun je aangeven waar je naar op zoek bent. 
We maken onderscheid in nieuwe collecties en samples/sale. 
Nieuwe collectie zijn actuele items in alle maten. De prijs is dezelfde als in de winkel. 
Bij Samples/Sale vind je actuele samples en "end-of-season" items in beperkte maten, maar wel met aantrekkelijke kortingen van 30 tot 80%. Vaak gaat het om unieke items.

Daarna kun je je zoekopdracht verfijnen, door je keuze te specificeren dan wel aan te geven dat je geen voorkeur hebt:
• Welke designer?
• Welke categorie: jassen, broeken, schoenen, accessoires etc
• Welke maat: hiervoor werken we met zoekmaten. Zie voor de juiste maat de maattabel. 

Na je selecties te hebben ingegeven selecteer je "zoek". Vervolgens verschijnen foto’s van artikelen die voldoen aan je zoekopdracht.  Door erop te klikken verschijnen foto’s van zowel de voorkant als de achterkant. Op deze manier krijg je een goed beeld van details van het kledingstuk of de accessoire. De artikelen zijn allemaal uitvoerig beschreven: bijv knoopsluiting, afwerking, samenstelling van de stof en wasvoorschrift. Je hebt nu de mogelijkheid het artikel te bestellen en verder te winkelen of de bestelling af te maken.

Onder basics verstaan we: underwear, sokken en maillots, panties en badhanddoeken. 
De basics zijn speciaal door ons geselecteerd: het zijn basics die we zelf ook al vele jaren met plezier gebruiken en waarvan sprake is van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 
Als je voor basics kiest kun je ook vervolgens je zoekopdracht verfijnen: geslacht (mannen, vrouwen, jongens of meisjes), designer, categorie etc.